Αμύγδαλα

Είναι πλούσια σε ασβέστιο, πολυακόρεστα λιπαρά, βιταμίνη Ε, φυτικές ίνες, μαγνήσιο, πρωτεΐνες, κάλιο, φώσφορο και σίδηρο.

Ηλιόσπορος

Στην κατηγορία των ξηρών καρπών, ο ηλιόσπορος είναι από τα πλέον θρεπτικά και υγιεινά προϊόντα.

Καρύδια

Τα καρύδια είναι από τις πλουσιότερες πηγές ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρών οξέων.

Πεκάν

Τα πεκάν περιέχουν μεγάλη ποσότητα πρωτεϊνών, λιπιδίων και υδατανθράκων.